Підтримати

Днями в освітньо-тренінговому центрі “СВОЄ” у Херсоні відбулися заняття з пілатесу та стретчингу для початківців.

Як розповіла МОСТу тренерка Олена Григорьєва, початковою ідеєю проведення таких занять було психологічне розвантаження волонтерів, які працюють у Херсоні, проте згодом було прийнято рішення зробити заняття загальнодоступними, аби херсонці також могли фізично розвиватися не наражаючи себе на небезпеку.

“Волонтерка Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста Наталія Шатілова зробила оголошення про заняття з пілатесу і дуже багато людей відгукнулось. В перші дні було понад 90 охочих”, – розповідає тренерка.

Через те, що центр “СВОЄ” розташований у бомбосховищі та має обмежений простір, всі охочі потрапити на заняття були розподілені на невеликі групи та займаються поступово.

Заняття відбуваються щонеділі та є безкоштовними. Аби потрапити на них необхідно попередньо зареєструватися через Google-форму. Запрошення на реєстрацію можна знайти у соціальних мережах освітньо-тренінгового центру “СВОЄ”. 

Після чого учасник отримає детальну інформацію про час та місце проведення заходу. Такі формальності є необхідністю задля збереження безпеки.

“Це дуже важливо зараз – розвантажуватись психоемоційно та розвиватись фізично. Наразі у херсонців немає можливості вільно пересуватись містом та займатись на спортивних майданчиках, тому ми шукаємо більш безпечні місця, аби займатися спортом та жити далі”, – каже Олена Григорьєва.

Поділитися цим матеріалом

Розвиваємо проект за підтримки