Підтримати

У Херсоні з минулого року, з очевидних причин, ціни на квартири різко знизилися. Вартість однокімнатних квартир впала на 440 доларів в порівнянні зі стартовою ціною, а двокімнатні втратили 207 доларів в ціні. Три- та чотирикімнатні квартири взагалі перестали пропонуватися на ринку.

Аналіз зроблено на основі одного ресурсів з продажу нерухомості.

Наразі, середня вартість об’єктів у Херсоні становить 23 500 доларів, але ціни можуть відрізнятися. 

Корабельний район

Наприклад, квартири з середньою ціною в Корабельному районі оцінюються приблизно у 25 000 доларів, і зазвичай мають площу близько 34 квадратних метрів.

Найдоступніші варіанти починаються від 12 000 доларів за однокімнатне помешкання площею 31 квадратний метр. Ці квартири без капітального ремонту та мають централізоване опалення. Поряд розташовані дитячий садок та зупинка громадського транспорту.

На ринку також є варіанти за 69 000 доларів – це двокімнатна квартира площею 80 квадратних метрів з уже індивідуальним опаленням. Всі необхідні заклади та послуги розташовані в п’ятихвилинній доступності від помешкання. 

Дніпровський район

Наразі, середня вартість квартир у Дніпровському районі становить 27 500 доларів, а приблизна площа – 48 квадратних метрів. 

Найдоступніше помешкання у районі коштує 15 000 доларів – це однокімнатна квартира площею 30.5 квадратних метрів з централізованим опаленням.  Поряд з квартирою розташовані дитячий садок, зупинка громадського транспорту та продуктові магазини.

Найдорожчий варіант помешкання у Дніпровському районі 40 000 доларів. Це двокімнатна квартира площею 49 квадратних метрів з централізованим опаленням. Інфраструктура мікрорайону забезпечує зручне і комфортне проживання.

Центральний район

А от у Центральному районі міста наразі продають лише 4 квартири. Це мінімальна кількість пропозицій серед усіх районів станом на березень 2024 року.

Найдешевше помешкання  коштує 18 600 доларів, його площа 49 квадратних метрів, має централізоване та індивідуальне електричне опалення. 

Найдорожча квартира Центрального району коштує 20 000 доларів і має площу 36 квадратних метрів. Поблизу розташовані школи, супермаркети, місця для відпочинку та кафе.

Поділитися цим матеріалом

Розвиваємо проект за підтримки